KLIM-OP VIERT DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Laatste nieuws

HERDENKING WAPENSTILSTAND

11 november 2019

KLIM-OP HERDENKT WAPENSTILSTAND
Op 11 november werd door het gemeentebestuur en de vereniging van de oud-strijders het einde van de Eerste Wereldoorlog herdacht aan het monument voor de gesneuvelde soldaten te Bavegem. Juf Jolien en de leerlingen van het zangkoor van Klim-Op luisterden de viering op met poëzie en een vredeslied.
Het was de 101ste keer dat het zwijgen van de wapens van die oorlog werd herdacht. De school werkt graag mee aan de herdenking: ook op school wordt elke dag gewerkt aan een veilige en vredevolle samenleving.


Meer foto's vindt u HIER.

 

POMPOENWEDSTRIJD LUIDDE DE HERFSTVAKANTIE IN

25 oktober 2019

POMPOENWEDSTRIJD LUIDDE DE HERFSTVAKANTIE IN
De pompoenwedstrijd in Klim-Op was ook dit jaar een groot succes. Tweeënvijftig leerlingen bezorgden een prachtexemplaar, dat bewonderd werd door groot en klein tijdens het oudercontact en het spaghettifestijn. De leerlingen creëerden (soms samen met hun ouders) prachtige kunstwerken. Alle pompoenen werden tentoongesteld en de 223 leerlingen van basisschool Klim-Op brachten hun stem uit. Elke deelnemer ontvingen een rolletje ‘pompoensnoepjes’ en voor de hoofdprijswinnaars was er een extra geschenk.  Klim-Op is heel fier op al deze creativiteit en dankt alle leerlingen voor hun deelname. Het weekje rust en ontspanning tijdens de herfstvakantie is  deugddoend!

 

Meer nieuws

Nieuwsbrief