PLASTIC SOEP IN GENT (3L)

Laatste nieuws

EETFESTIJN KLIM-OP BAVEGEM 2019

13 maart 2019

Een zaterdagavond met familie of vrienden…
Een zorgeloze zondagmiddag zonder potten en pannen…
Dat kan!

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart organiseert onze school haar jaarlijks eetfestijn. Naast zalm is er keuze uit varkenshaasje en kalkoenfilet, geserveerd met frietjes, groenten en heerlijke sauzen. De maaltijden worden opgediend in het Parochiaal Centrum te Bavegem maar kunnen ook afgehaald of thuisgeleverd worden (in groot Sint-Lievens-Houtem).
Met deze mail nodigen wij u graag uit. In bijlage vindt u alle informatie en een inschrijvingsformulier. Inschrijven kan overigens ook via mail. De betaling regelt u op school of ter plaatse.
We hopen dat u erbij zal zijn!

Vriendelijke groeten

De directie, het leerkrachtenteam, de Vriendenkring en het Oudercomité van Basisschool Klim-Op

KLIM-OP TROK NAAR MUSICAL 40-45

21 februari 2019

KLIM-OP TROK NAAR MUSICAL 40-45

‘Oh, Lieve-Vrouwetoren, als een wachter van de Schelde staat gij daar in weer en wind’, klinkt het in een lied van lang vervlogen tijden. De derde graad van basisschool Klim-Op trok op leeruitstap naar Antwerpen.
Naast de mooie kathedraal leidde een gids de leerlingen langs verschillende hoogtepunten van Antwerpen. Met open mond, keken en luisterden de leerlingen naar zoveel pracht.
Daarna ging het richting Puurs voor de Musical 40–45 in het POP-UP- theater van Studio 100. Brandende vliegtuigen, een beestenwagon, een boot op de scène, angstaanjagende schietpartijen, vluchtelingen… Met de rijdende tribunes de leerlingen letterlijk in het verhaal gezogen. Wat een werkelijkheid - wat een emotie! Alle elementen waren aanwezig om een onuitwisbare indruk achter te laten. Na de lessen in de klas vormde de uitstap naar Antwerpen en het bijwonen van de musical het orgelpunt voor de lessen rond vredeseducatie.

Meer nieuws

Nieuwsbrief