STAPPEN EN TRAPPEN 2020

Laatste nieuws

EEN MOOIE DAG VOOR ZANGKOOR TOONTJE HOGER

30 september 2020

EEN MOOIE DAG VOOR ZANGKOOR TOONTJE HOGER
Vanochtend mochten de leerlingen van ons zangkoor Toontje Hoger koningin Mathilde verwelkomen tijdens haar bezoek aan de Inex-fabriek. De koning was van plan om mee te komen maar de regeringsvorming zorgde ervoor dat hij in Brussel bleef. Het geplande ‘koningslied’ werd ter plaatse bewerkt tot een lied voor de koningin. Twee muzikale mama’s, Ellen en Mieke, zorgden voor de muzikale begeleiding. Na afloop bedankte de koningin juf Jolien voor het fijn welkom in een gemoedelijk gesprekje. Een onvergetelijke dag voor onze veertig leden van het zangkoor!
De video vindt u HIER

OUDERCOMITE EN VRIENDENKRING VAN START

22 september 2020

OUDERCOMITE EN VRIENDENKRING VAN START
Vorige week vond de eerste vergadering van het Oudercomité plaats. Naast het organiseren van eigen initiatieven zoals het onthaal op de eerste schooldag, de spaghettiavond en de koekenverkoop, wil het oudercomité het luisterend oor zijn van alle ouders en regelmatig adviezen uitbrengen aan leerkrachten en directie. Het was een inspirerende vergadering!
Op dinsdag 22 september om 20.00 u. komt de Vriendenkring dit schooljaar voor het eerst samen. Die groep vrijwilligers ondersteunt vooral bij de jaarlijkse karweidag, het schoolfeest, het eetfestijn... Maar bovenal is het een vriendengroep die in een gemoedelijke sfeer heel wat schoolse praktische zaken bespreekt. De Vriendenkring is nog op zoek naar enkele nieuwe leden. Is dit iets voor jou? Dan ben je dinsdag a.s. welkom om 20.00 u. in de inkom van de school!

Meer nieuws

Nieuwsbrief