Ouders

Laatste nieuws

KLIM-OP VIERT DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

23 oktober 2019

KLIM-OP VIERT DAG VAN DE JEUGDBEWEGING

Duizenden kinderen gaan elke week naar de Chiro, Scouts of KSA. Ze brengen er hun vrije tijd door en maken er vrienden voor het leven. Spel, groep, groei en ontplooiing staan er centraal. Je doet er ervaringen op die je je hele leven blijft meedragen. Heel wat juffen en meesters van Klim-Op vroeger ook bij de jeugdbeweging waren?Vandaag kwamen alle leden in uniform naar school. Ze poseerden graag voor de foto!

 

NIEUWE LEERLINGENRAAD 2019

18 oktober 2019

Nieuw verkozen leerlingenraad van start in Klim-Op


In Basisschool Klim-Op kregen alle leerlingen opnieuw een stem. Affiches hingen te pronken, campagnes werden gevoerd en vorige week was het eindelijk zover. Alle leerlingen van de lagere school trokken naar de stembus om hun vertegenwoordigers te kiezen.
 De stemming verliep rustig en heel wat bolletjes werden rood gekleurd. Nadien werd alles nauwkeurig geturfd en geteld. Na enkele spannende uren werd in de namiddag de uitslag bekend gemaakt. Volgende leerlingen werden verkozen: Théophile Decock, Janina Anckaert, Jef De Naeyer, Lieselore Verbeke, Lotte Hemelsoet en Gilles Witdoeckt.
De leden van de raad komen tijdens het schooljaar regelmatig samen om kleine en grote problemen van het schoolleven, samen met de directeur en de leerkrachten te bespreken.

 

Meer nieuws

Nieuwsbrief