Stekelbees

Laatste nieuws

PROCLAMATIE DERDE KLEUTERKLAS

30 juni 2020

PROCLAMATIE DERDE KLEUTERKLAS

Vandaag werden de kleuters van de derde kleuterklas  officieel geproclameerd. Na de vakantie maken zij immers de overstap naar het eerste leerjaar, de ‘grote’ school. Het was een beetje ‘anders dan anders’. Om rekening te houden met de veiligheidsvoorwaarden, vond de proclamatie plaats in de parochiekerk. Juf Rita en Juf Isabelle hadden alles tot in de puntjes voorbereid. Met een welkomstlied werden alle ouders hartelijk verwelkomd. Daarna volgden een paar leuke versjes en liedjes met als apotheose natuurlijk de officiële overhandiging van een heus kleuterdiploma.

 

 

EEN KALFJE IN 4L

29 juni 2020

EEN KALFJE IN 4L
De laatste spreekbeurt van het schooljaar in het vierde leerjaar  ging niet onopgemerkt voorbij. Leerling Victor Lemeire vertelde over zijn grote passie: het houden van melkkoeien. Om zijn spreekbeurt aanschouwelijk te maken, keek hij niet op wat extra moeite: hij bracht een kalfje van twee weken oud mee naar de school. Dat lokte bewonderende blikken uit bij zijn klasgenootjes.
Victor vertelde in geuren en kleuren over het leven op de boerderij en de weg die de melk aflegt van de koe tot in de keuken. 
Het werd een superleuke voormiddag die de leerlingen niet snel zullen vergeten.

Meer nieuws

Nieuwsbrief