Team

Laatste nieuws

6L WINT SPORTQUIZ

6 januari 2020

6L WINT SPORTQUIZ
Naar jaarlijkse gewoonte stond de interscholensportquiz op het programma. De zesde leerjaren van alle Houtemse scholen namen het tegen elkaar op in een spannende en avontuurlijke quiz. Heel wat vragen gingen over het sportgebeuren in 2018 en 2019. Een aantal leerlingen van meester Stijn en juf Lisa namen de sportjaaroverzichten door en dat leverde een voorsprong op in het theoretisch gedeelte. Bij de praktische proeven speelde vooral de snelheid en behendigheid een grote rol, en daarin slaagden de zesdeklassers van Klim-Op met glans. 
Ze werden door de gemeentelijke sportdienst terecht tot winnaar gekroond tot sportiefste school en mochten de beker mee naar huis nemen!

 

 

BEELDEND TALENT OP SCHOOL

9 december 2019

BEELDEND TALENT OP SCHOOL
Het derde leerjaar bracht een bezoek aan de Academie voor Beeldende Kunst in Wetteren. In de voormiddag werden twee workshops gevolgd: werken met klei en stempelen. Elke leerling ontwierp onder deskundige begeleiding zijn eigen dinosaurus. 
Ook kregen de leerlingen een rondleiding in de verschillende ateliers: 'Keramiek', 'Schilderen' en 'Tekenen'. 
De leerlingen waren erg geïnteresseerd om de cursisten aan het werk te zien. Ook was er ruimte om vragen te stellen. Bij heel wat kinderen kriebelde het om ook muzisch aan de slag te gaan.

 

 

Meer nieuws

Nieuwsbrief