SCHOOLTEAM

ONS SCHOOLTEAM

HET OUDERCOMITE

Het oudercomité is een vereniging van geëngageerde ouders die samen met een afvaardiging  van het schoolteam regelmatig samenkomen en via allerhande activiteiten de school en dus ook haar leerlingen, zowel praktisch als financieel ondersteunen. De jaarplanning van al hun activiteiten, de data van de vergaderingen en andere algemene informatie kan je lezen in de maandelijkse nieuwsbrief Wegwijs.

Wil je als ouder graag deel uitmaken van ons jong, dynamisch oudercomité, dan ben je altijd welkom op één van onze volgende vergaderingen. We vinden het altijd fijn om nieuwe leden te kunnen verwelkomen!

DE VRIENDENKRING

Naast het Oudercomité beschikt onze school ook over een Vriendenkring. Het is een groep enthousiastelingen, die vaak geen kinderen meer hebben op onze school, maar die de school nog steeds een warm hart toedragen en graag een handje toesteken. 

DE LEERLINGENRAAD

Acht stralende sterren werden gekozen om plaats te nemen in de leerlingenraad. Hun namen zijn: Elise De Langhe, Wout Beeckman, Daan Clinckspoor en Femke Mory voor het vijfde leerjaar en Julie De Frenne, Nina Dhaenens-De Rom, Jasper Van Laere en Joran De Meyer voor het zesde leerjaar. De leden van de raad komen tijdens het schooljaar regelmatig samen om kleine en grote problemen van het schoolleven te bespreken, samen met de directeur en de leerkrachten.